Welke Verwarmingsketel is het Beste voor Uw Huis?

Condensatieketels zijn de meest milieuvriendelijke optie als het gaat om het verwarmen van uw huis. Ze zijn veel efficiënter dan andere soorten ketels, waardoor u geld kunt besparen op uw verwarmingskosten en energie kunt besparen. Als u op zoek bent naar de beste ketel voor uw huis, is een condensatieketel met de Energy Star-aanduiding een goede optie. Deze ketel is gemaakt van GL-180M gietijzer, wat extreem flexibel is en thermische schokken kan weerstaan.

Het heeft ook drie 3″ mantels om de efficiëntie te verbeteren en warmteverlies te verminderen. Deze ketel heeft drie toegangspluggen op de voordeur en is gebouwd om lang mee te gaan. De warmtewisselaar wordt gedekt door een garantie van 10 jaar, arbeid wordt gedekt door een garantie van 5 jaar en voor componenten geldt een garantie van 1 jaar. Bovendien leveren deze hoogefficiënte ketels een uitstekende waterdruk met een warmwaterdebiet tot 6,5 GPM voor een consistente en krachtige stroom.

De schaaldetector voorkomt langdurige schade aan uw gaskachel zonder dat u het weet. U kunt ook een externe pomp aanschaffen, die apart verkrijgbaar is. ThermaCirc360-technologie garandeert dat warm water continu met een hoge snelheid via uw kranen stroomt. Deze ketels die aan de muur zijn geïnstalleerd, besparen veel ruimte.Als u op zoek bent naar een energie-efficiënte ketel, moet u ervoor zorgen dat het merk dat u kiest prioriteit geeft aan energie-efficiëntie.

Condensatieketels besparen meer dan 15% energie in vergelijking met andere gewone ketels. Het water wordt onmiddellijk verwarmd met behulp van een metalen warmtewisselaar, die wordt geactiveerd wanneer u een warme kraan opent of een warme douche neemt.Hydronische (water) systemen zijn de meest voorkomende vloerverwarmingssystemen. Als de ketel te klein is, zal hij niet efficiënt werken; als hij te groot is, kost het u meer om uw huis te verwarmen. Luchtwarmtepompen hebben voldoende ruimte buiten nodig om de externe condensor te huisvesten, die ook luidruchtig kan zijn en koudere lucht naar de directe omgeving kan blazen.

Hier is alles wat u moet weten over het kiezen van het beste type ketel en verwarmingssysteem om uw huis energiezuinig te maken.Ketels verwarmen water en verdelen vervolgens hete stoom of heet water naar de kamers via een reeks leidingen om het huis te verwarmen. Ze maximaliseren de warmte die al in huis is en hergebruiken deze in plaats van warmte te laten ontsnappen en nieuwe warmte te creëren. De vloeistof geeft deze warmte vervolgens af om het water te verwarmen dat door uw centrale verwarming stroomt, en de rest wordt opgeslagen in uw warmwatercilinder om indien nodig warm water te leveren. Condensatieketels zijn uiterst energiezuinig omdat ze een deel van de warmte opvangen en hergebruiken die anders uit het rookkanaal van een niet-condenserende ketel zou ontsnappen.Combinatieketels of combiketels zijn de meest populaire soorten in het VK en leveren warmte en warm water zonder dat er watertanks of cilinders nodig zijn.

De installatie van een ketel is een cruciale taak in uw huis, vooral als u een zo goed mogelijk verwarmingssysteem wilt hebben. Elektrische boilers zijn ontworpen om naadloos in te passen in plaats van gasketels voor verwarming en warm water. Hydronische systemen kunnen een heel huis verwarmen, maar ze worden voornamelijk gebruikt om een enkele kamer of ruimte te verwarmen, en sommige kunnen in zones worded ingedeeld zodat thermostaten elke ruimte regelmatig.Goede isolatie en tochtbestendigheid zijn essentiële begeleiding bij elke energie-efficiëntieverbetering van uw verwarmingssysteem — vooral als u een warmtepomp installeert — en de installatie ervan hoeft niet duur of tijdrovend te zijn.