Welk type ketel is het beste voor uw huis?

Als het gaat om het kiezen van de beste ketel voor uw huis, zijn condensatieketels de juiste keuze. Condensatieketels zijn veel efficiënter als het gaat om het verwarmen van uw huis, wat betekent dat u geld bespaart op uw verwarmingskosten en energiekosten. Niet-verzegelde verbrandingsketels zijn ofwel verzegelde verbrandingseenheden ofwel niet-verzegelde verbrandingseenheden. Koop er een die verzegeld is, omdat deze buitenlucht naar de brander brengt en de gassen naar buiten afvoert.

Niet-afgedichte verbrandingsketels zuigen verwarmde lucht aan en sturen deze vervolgens naar de schoorsteen, waardoor de energie wordt verspild die wordt gebruikt om de lucht te verwarmen. Verzegelde verbrandingsketels zorgen er ook voor dat er geen gevaarlijke gassen in uw huis terechtkomen. Hier dient u rekening mee te houden wanneer u op zoek gaat naar de beste ketel voor uw woning. Het is een ijzeren ketel met een Energy Star-classificatie.

Deze ketel kan in uw huis worden geïnstalleerd, omdat deze verschillende voordelen biedt. Deze ketel is gemaakt van GL-180M gietijzer, dat extreem flexibel is. Dit materiaal is gekozen vanwege het vermogen om thermische schokken te weerstaan tijdens snelle temperatuurschommelingen. Deze ketel heeft ook drie 3"-mantels eromheen om de efficiëntie te verbeteren en warmteverlies te verminderen.

Deze ketel is voorzien van drie toegangspluggen op de voordeur. Deze ketel is gebouwd om lang mee te gaan. Voor de warmtewisselaar geldt een garantie van 10 jaar, voor arbeid een garantie van 5 jaar en voor onderdelen geldt een garantie van 1 jaar. Bovendien zorgen deze hoogefficiënte ketels voor een uitstekende waterdruk met een warmwaterstroom tot 6,5 GPM voor een consistente en krachtige stroom.

De schaaldetector voorkomt langdurige schade aan uw gasoven zonder dat u het weet. U hebt de mogelijkheid om een externe pomp aan te schaffen, die apart wordt verkocht. ThermaCirc360-technologie zorgt ervoor dat warm water continu met een hoge snelheid door uw kranen stroomt. Deze wandketels besparen veel ruimte.

Gelukkig hebben we gekeken naar ketelmerken die prioriteit geven aan energie-efficiëntie. Voordat u een merk kiest, moet u ervoor zorgen dat de ketel efficiënt is. In vergelijking met andere reguliere ketels bespaart een condensatieketel u meer dan 15% energie. Combinatieketels zijn ideaal in kleine huizen of appartementen zonder meerdere badkamers.

Ze zijn ook geweldig als je weinig ruimte hebt. Door een oude ketel te vervangen door een combiketel komt er meer ruimte vrij omdat er geen wateropslagtank nodig is. Een combinatietank is ook de enige boiler die je constant, direct warm water geeft. Overweeg of u uw huidige warmwaterketelsysteem wilt behouden of wilt vervangen door een systeem dat meer geschikt is voor uw huis en behoeften.

Merken zoals Rinnai die tankloze waterverwarmers maken, produceren ook wandverwarmingseenheden vanwege de overeenkomsten in ontwerp en functie tussen de twee soorten apparatuur. Niet veel mensen overwegen zelfs om een achterboiler als nieuwe ketel te laten installeren, maar het vervangen van een soortgelijke achterketel is waarschijnlijk de goedkoopste optie die er is. Wanneer u op zoek bent naar een vervangende ketel, moet u er rekening mee houden dat elk huis verschillende verwarmingsbehoeften heeft en dat elk ander ketelsysteem een reeks unieke kenmerken heeft. Als u niet zeker weet of u een woonketel aan uw huis wilt toevoegen, vraag dan advies aan een expert of plaatselijke winkel.

U moet alle beschikbare ketels evalueren om de beste ketel te kiezen die aan uw eisen voldoet en binnen uw budget past. Werk samen met een professional op het gebied van verwarming en koeling die een Air Conditioning Contractors of America (ACCA) Manual J-berekening moet gebruiken om het juiste type en de juiste maat ketel te bepalen. Aangezien dit systeem in veel huizen bestaat, is een open geventileerde ketel relatief goedkoop te vervangen. Combinatieketels zijn in korte tijd de best verkochte ketels in het VK geworden; ze zijn klein en zeer zuinig.

Een grote vraag naar warm water waaraan een combiketel niet kan voldoen, maakt de systeemketel ideaal omdat hij niet te veel ruimte inneemt, maar er toch een tank in de luchtkast moet staan. Condensatieketels zijn uiterst energiezuinig omdat ze voldoende warmte kunnen leveren terwijl ze bij lagere temperaturen werken. Gebruik deze grafiek op basis van de klimaatzone en de grootte van uw huis nu om een schatting te maken van de grootte van de ketel die u nodig hebt. Als milieuvriendelijkheid bij verwarming een hoge prioriteit voor u is of als u van plan bent om minstens zeven jaar in uw huidige woning te blijven, dan is investeren in een hoogrenderend standaardmodel of een condensatieketel zinvol.